Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı

  • Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı 0

    Bolu'da bir iş insanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara oyuncak dağıtarak bayram coşkusunu paylaştı.

  • Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı 1

    Mahmut Alan isimli iş insanı, alışveriş merkezine poşet dolusu oyuncakla girerek, burada karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye etti. Çocukların gözlerindeki sevinç, o anlarda kameraya yansıdı. Alan, bu özel günde çocukların mutluluğunu görmekten büyük bir keyif aldığını ifade etti.

  • Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı 2

    Oyuncak dağıtımının ardından açıklama yapan Mahmut Alan, çocukların sevgiye ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Yağmurlu havaya rağmen bu etkinliği yapmaktan memnun olduğunu belirten Alan, "Son günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle çocuklarımızın kıymetini daha çok anladık. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sevgi her şeyin kaynağıdır" dedi.

  • Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı 3

  • Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı 4

  • Bolu'da 23 Nisan'da çocuklara oyuncak sürprizi yapıldı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.