Bulanık Kaymakamı Koşansu, öğretmenlerle kütüphane buluşmasında eğitim ateşi yaktı!

  • Bulanık Kaymakamı Koşansu, öğretmenlerle kütüphane buluşmasında eğitim ateşi yaktı! 0

    Muş'un Bulanık İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, 'Bulanık Kütüphane Buluşmaları' programı çerçevesinde öğretmenlerle samimi bir kütüphane söyleşisi gerçekleştirdi. Bulanık Kaymakamlığının destekleriyle süren bu anlamlı program, ilçenin eğitim ve kültür alanındaki değerli isimlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

  • Bulanık Kaymakamı Koşansu, öğretmenlerle kütüphane buluşmasında eğitim ateşi yaktı! 1

    Program boyunca Bulanık'taki okulların mevcut durumu, eğitim kalitesinin artırılması için atılabilecek adımlar ve öğrencilerin akademik-sosyal gelişimleri detaylı şekilde değerlendirildi. Öğretmenler sınıflarında karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirirken, Kaymakam Koşansu bu konularda kurumlararası iş birliğinin artırılacağını belirtti.

  • Bulanık Kaymakamı Koşansu, öğretmenlerle kütüphane buluşmasında eğitim ateşi yaktı! 2

    Dr. Nadir Çomak'ın 'İklim Oluşturan Öğretmen' kitabı üzerine yapılan söyleşi, buluşmanın en dikkat çeken bölümü oldu. Dr. Çomak, kitabında ele aldığı 'eğitimde iklim', 'öğretmenin sınıf liderliği' ve 'pozitif öğrenme ortamları' konularında bilgiler verdi. Öğretmenler kendi sınıf deneyimlerinden örnekler paylaşarak söyleşiye aktif katılım sağladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.