Burdur itfaiye erinden vücut geliştirme zaferi: Türkiye şampiyonu oldu!
-
Burdur'da görev yapan itfaiye eri Mutlu Bulut, 20 yıldır sürdürdüğü vücut geliştirme sporunda önemli bir başarıya imza attı. Bulut, Avrupa ve Balkan Şampiyonası seçmelerinde Türkiye şampiyonu unvanını kazandı.
-
Burdur Belediyesi'nde 13 yıldır itfaiye eri olarak görev yapan 44 yaşındaki Mutlu Bulut, 20 yıllık spor kariyerinde önemli bir zirveye ulaştı. Son 5 yıldır profesyonel olarak vücut geliştirme ile ilgilenen Bulut, katıldığı 5 yarışmadan da başarıyla ayrıldı. Bu başarısı, onu mayıs ayında İspanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda milli takım adına Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandırdı.
-
Mutlu Bulut'un Türkiye şampiyonu olması, hem kendisi hem de Burdur için gurur verici bir gelişme olarak nitelendiriliyor. İtfaiye eri kimliğiyle profesyonel spor kariyerini başarıyla sürdüren Bulut, şimdi gözünü İspanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na dikti. Başarılı sporcu, uluslararası platformda da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
-








