Bursa Büyükşehir Belediyesi: 5 bin genç Bursaspor maçlarında buluşacak
-
Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. ‘Gençler ile Yeşil Beyaz Buluşmalar’ projesi kapsamında, 5 bin gencin Bursaspor maçlarında bir araya gelmesi hedefleniyor. Bu proje ile gençler, sosyal bağlarını güçlendirirken, şehrin köklü spor kültürünü de yakından deneyimleme fırsatı bulacaklar.
-
Projenin ikinci buluşmasında, 13 mahalleden 250 genç, Bursaspor’un Bilecik Söğütspor ile oynadığı ve 7-0 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası maçında tribünlerde yer aldı. Büyükşehir Belediyesi, gençlere ulaşım ve yemek desteği sağladı. Yeşil-beyazlı renklere olan sevgilerini stadyuma taşıyan gençlerin coşkusu, maçın atmosferine ayrı bir renk kattı.
-
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin Bursaspor etrafında bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozbey, 'Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların enerjilerini, coşkusunu ve sevgisini tribünlerde görmek bizleri mutlu ediyor. İlk buluşmada yaşadığımız heyecanın ardından bugün bir kez daha gençlerimizi Bursaspor’un etrafında buluşturduk. Amacımız, bu coşkuyu daha çok gencimize ulaştırmak ve şehrimizin en güçlü ortak değeri olan Bursaspor sevgisini gelecek nesillere aktarmak. Yeşil-beyaz sevdayı gençlerimizle birlikte büyütmeye devam edeceğiz.' şeklinde konuştu. Etkinliğe katılan gençler ise sağlanan imkanlar için Başkan Bozbey’e teşekkür etti.
-
-
-








