Bursa Büyükşehir Meclisi'nde gergin anlar: Tartışmalar su fırlatma noktasına geldi
-
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı oturumunda, AK Parti ve CHP grupları arasında yaşanan tartışma aniden gerilime dönüştü.
-
AK Parti Grup Sözcüsü Ahmet Alperen Aydın’ın, CHP’nin kurucu lideri İsmet İnönü ile ilgili sarf ettiği sözler sonrası, CHP'li meclis üyeleri tarafından sert tepkilerle karşılandı. Bu sözlerin ardından salon bir anda kaynadı ve gergin anlar yaşanmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, CHP’li bazı üyeler, Aydın’a su fırlatarak durumu daha da kızıştırdılar.
-
Yaşanan arbede sonrası oturuma ara verilmesi gerekti. CHP Grubu, AK Parti’nin özür dilememesi sebebiyle meclisi terk etti. Toplantının ertelenmesine dair karar ise, 16 Temmuz Perşembe günü saat 17.00'da yapılacak ikinci bir oturum için alındı.
-








