Bursa'da Cumhuriyet coşkusu: 7 gün sürecek dev program
-
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yıl dönümünü kutlamak için kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı. 24-30 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan kutlamalar, Kubat, Buray, Işın Karaca ve Edis gibi ünlü sanatçıların konserleriyle renklenecek.
-
Etkinlikler 24 Ekim'de Temenyeri Parkı'ndaki 'Atatürk-1' film gösterimiyle start alacak. Takip eden günlerde Mihraplı Futbol Sahası'nda ayak tenis turnuvası, Kültürpark'ta oryantiring yarışı gibi spor aktiviteleri düzenlenecek. Bursa'nın tüm ilçelerinde farklı etkinliklerle Cumhuriyet ruhu yaşatılacak.
-
Kutlamaların en dikkat çeken yanı, birbirinden değerli sanatçıların konserleri olacak. 25 Ekim'de Kubat Gürsu'da, 26 Ekim'de Buray Yıldırım'da, 27 Ekim'de Işın Karaca Orhangazi'de sahne alacak. 29 Ekim ana gününde ise Edis'in Nilüfer'deki konseriyle coşku doruğa ulaşacak.








