Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 0

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde iki binayı saran yangın, 9 yıl önce şehit düşen polis memuru İlyas Kaygusuz'un babası Ziya Mete Kaygusuz'un ikametinde çıktı. Yangın, Hacivat Mahallesi'ndeki bir sokakta bulunan 3 katlı binanın giriş katında, henüz bilinmeyen bir sebeple başladı ve kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki 4 katlı binaya sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 1

    Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri her iki binayı saran alevlere müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren yoğun çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İki binada da yangın nedeniyle önemli hasar oluştu, ancak can kaybı veya yaralanma bildirilmedi.

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 2

    Yangınla ilgili en çarpıcı detay, alevlerin çıktığı binanın, 9 yıl önce Diyarbakır'da görevdeyken şehit düşen polis memuru İlyas Kaygusuz'un babasına ait olması. Şehit polisin, öldüğü dönemde 2 aylık bir çocuğunun bulunduğu da öğrenildi, bu durum olayın trajik boyutunu daha da artırıyor.

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 3

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 4

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 5

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 6

  • Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.