Bursa evini alevler yuttu, yaralı yok ama büyük hasar var!

  • Bursa evini alevler yuttu, yaralı yok ama büyük hasar var! 0

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yabancı uyruklu şahısların ikamet ettiği bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan alevler, kısa sürede tüm evi sardı.

  • Bursa evini alevler yuttu, yaralı yok ama büyük hasar var! 1

    Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, yangının yayılmasını engellemek için teyakkuzdaydı. İtfaiye ekipleri ise zamana karşı yarışarak alevlere yoğun bir müdahale gerçekleştirdi.

  • Bursa evini alevler yuttu, yaralı yok ama büyük hasar var! 2

    Yapılan müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Neyse ki, bu korkunç olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Ancak, alevlerin evi adeta bir enkaz yığınına çevirdiği ve ciddi maddi hasara yol açtığı gözlendi. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir tahkikat başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.