Buz pateni pisti, gençlerin yeni buluşma noktası oldu
-
Merkezefendi Belediyesi, çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirmesi amacıyla Merkezefendi Kültür Merkezi'nin yanında açtığı Buz Pateni Pisti ile yoğun ilgi gördü.
-
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi'mizde 7'den 70'e Kış Festivali alanımızda sevdiklerimizle birlikte keyifli vakit geçiriyoruz" şeklinde konuştu. Belediye, eğlenceli ve sportif etkinlikler düzenleyerek herkesin hoşça vakit geçirmesini sağlamak için bu alanı oluşturdu. Buz pateni pisti, kısa sürede çocuklar ve gençler için buluşma noktası haline geldi.
-
Çocuklar buz pateni yaparken, aileler için de çevrede sokak lezzetleri, lunapark ve alışveriş stantları kuruldu. Yiyecek-içecek kioskları ve çeşitli stantlar ile zenginleştirilen alanda her yaştan ziyaretçi keyifli vakit geçirebiliyor. Buz Pisti, Mart ayına kadar her gün 12.00 - 22.00 saatleri arasında açık olacak.
-
Başkan Doğan, çocukların mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımızın sosyal aktivitelerle vakit geçirebileceği, spor yaparak eğlenebileceği alanlar sunmak bizim için çok önemli. Buz Pateni Pistimize gelen çocuklarımıza ve ailelere eşlik ederek bu keyfe hep birlikte ortak olduk" dedi.








