Çanakkale’de sağlık elçileri yetiştirildi

  • Çanakkale’de sağlık elçileri yetiştirildi 0

    İl Sağlık Müdürlüğü ve Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda gerçekleştirilen okul şenliğinde, öğrencilere uygulamalı sağlık eğitimleri verildi. Sağlıklı Beslenme, Aile Hekimliği, Ağız Diş Sağlığı, Kişisel Hijyen ve Hastalıklardan Korunma konularında bilgiler aktarıldı. 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve UMKE istasyonlarında da uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

  • Çanakkale’de sağlık elçileri yetiştirildi 1

    Etkinliğe; Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Çokgezer, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Türkan Dönmez Nebioğlu, sağlık personelleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Okul bahçesinde kurulan stantlarda verilen eğitimlerin ardından öğrenciler, sağlık elçisi olarak görevlendirilerek, sağlık bilincinin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunacaklar.

  • Çanakkale’de sağlık elçileri yetiştirildi 2

  • Çanakkale’de sağlık elçileri yetiştirildi 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.