CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da gözyaşlarına boğuldu: 'Nasıl dayanacağız bilmiyorum
-
CHP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın kanser ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle 14 günlük tedavi sonrası hayatını kaybetmesi, Manisa'da büyük bir üzüntüye yol açtı. Acı haberin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tüm programlarını iptal ederek Manisa'ya geldi ve Şehir Hastanesi'nde Durbay'ın ailesine taziyelerini iletti.
-
Hastanede duygularını güçlükle ifade eden Özgür Özel, 'Durbay ailesi bugün bir evladının kaybıyla yanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi ailesi 6 ayda iki evladının kaybıyla. Ben kardeşimi, şimdi de evladımın kaybıyla sınanıyorum. Yani nasıl dayanılır ne olur? Gerçekten zor' dedi. Özel, Gülşah Durbay'ın kendi doğduğu ilçede çocukluktan beri siyaset yapan, partinin bayrağını taşıyan bir evlat olduğunu ve belediye başkanlığı hayalinin gerçekleştiğini, ancak hikayesinin yaklaşık 2 yıl sürdüğünü belirterek derin acısını paylaştı.
-
Gülşah Durbay için 15 Aralık Pazartesi günü saat 11.00'da Şehzadeler Belediyesi önünde tören düzenlenecek. Hatuniye Camii'nde öğle namazında helallik alınmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda cenaze namazı kılınacak olan Durbay, doğup büyüdüğü Koldere Mahallesi'nde toprağa verilecek. Ailesi, taziyeleri Koldere Mahallesi'ndeki evlerinde kabul edecek.
-
Bu vefat, Manisa için 6 ay içinde ikinci belediye başkanı kaybı oldu. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i kaybeden Manisalılar, şimdi de sosyal medyada Zeyrek ve Durbay'ın zeybek oynadığı görüntüleri paylaşarak acılarını yad ediyor. Özel'in hastanedeki ziyaretine partililer ve belediye yetkilileri de katılarak dayanışma gösterdi.








