Çıldır'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi: Cumhuriyet temalı yarışmalar

  • Çıldır'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi: Cumhuriyet temalı yarışmalar 0

    Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız tarafından ödüllendirildi. 'Köklü Geçmişten Güçlü Cumhuriyete' temasıyla gerçekleştirilen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ilçe ve il dereceleri belirlendi.

  • Çıldır'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi: Cumhuriyet temalı yarışmalar 1

    Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu'ndan Bilal Karagöz resim alanında hem ilçe hem de il birincisi olurken, Çıldır İmam Hatip Ortaokulu'ndan Buse Bulut şiir dalında ilçe ve il birinciliğini elde etti. Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Ortaokulu'ndan Buse Durmuş kompozisyon alanında ilçe birincisi ve il üçüncüsü oldu. Gölebakan İlkokulu'ndan Senem Naz Senem ise resim dalında ilçe birinciliğini kazandı.

  • Çıldır'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi: Cumhuriyet temalı yarışmalar 2

    İlçede dereceye giren öğrencilerin eserleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde değerlendirilmek üzere Ankara'ya gönderildi. Bu sayede Çıldırlı öğrencilerin başarıları ulusal düzeyde değerlendirme şansı bulacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.