Çimentepede 102. yıl coşkusu: Lokma hayrıyla taçlandı

  • Çimentepede 102. yıl coşkusu: Lokma hayrıyla taçlandı 0

    Manisanın Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe Mahallesinde, Cumhuriyetin 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Celal Madan İlkokulunda gerçekleştirilen törenlerin ardından, iki hayırseverin destekleriyle öğrencilere ve mahalle sakinlerine yönelik anlamlı bir lokma hayrı düzenlendi.

  • Çimentepede 102. yıl coşkusu: Lokma hayrıyla taçlandı 1

    Etkinlik kapsamında, Emre Karakaya ve Naciye Karakaya adına yapılan lokma hayrı, törene katılanlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu özel gün, birlik ve beraberlik mesajlarıyla daha da anlam kazandı.

  • Çimentepede 102. yıl coşkusu: Lokma hayrıyla taçlandı 2

    Çimentepe Mahalle Muhtarı Kubilay Tanrıöver, Cumhuriyetin 102. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, etkinliğe katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Tanrıöver, "Gazi Mustafa Kemal Atatürkün ve atalarımızın bizlere emanet ettiği bu güzel vatanı birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşatmak hepimizin en büyük görevidir. Okulumuzda Emre Karakaya ve Naciye Karakaya adına yapılan hayrı Allah kabul etsin. Birlik ve dayanışma içinde nice güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.