Cumayeri'nde fındıklı gözleme atölyesi ile geleneksel lezzetler gençlerle buluştu

  • Cumayeri'nde fındıklı gözleme atölyesi ile geleneksel lezzetler gençlerle buluştu 0

    Düzce'nin Cumayeri ilçesinde, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Fındıklı Gözleme Atölyesi' düzenlendi. Bu atölye, geleneksel lezzetleri gençlerle buluşturmayı amaçlıyor.

  • Cumayeri'nde fındıklı gözleme atölyesi ile geleneksel lezzetler gençlerle buluştu 1

    Bu yıl 'Bir Sofrada Miras' temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, Yukarı Avlayan Köyü İlkokulu bahçesinde yapıldı. Burada, köy halkı tarafından fındıklı gözleme yapımının uygulamalı olarak anlatıldığı atölyede, hazırlanan gözlemeler katılımcılara ikram edildi.

  • Cumayeri'nde fındıklı gözleme atölyesi ile geleneksel lezzetler gençlerle buluştu 2

    Valilik himayesinde, Cumayeri Kaymakamlığı koordinasyonunda ve Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Avlayan Köyü Muhtarlığı iş birliği ile gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Şeyma Şendur, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, ilçe protokolü ve çok sayıda genç ve vatandaş katılım gösterdi. Geleneksel mutfak kültürünün tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılmasını hedefleyen bu atölye, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.