Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Savaşlardan uzaklaşmak için iç cephemizi güçlendirmeliyiz

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Savaşlardan uzaklaşmak için iç cephemizi güçlendirmeliyiz 0

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, "Bir taraftan bölgemizdeki sorunların diplomatik yollarla çözülmesi gerekli. Çatışmalardan ve savaşlardan uzaklaşma yönünde her türlü gayreti sarf ederken, aynı zamanda iç cephemizi de güçlendirmeliyiz" şeklinde konuştu.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Savaşlardan uzaklaşmak için iç cephemizi güçlendirmeliyiz 1

    Bingöl’de çeşitli programlar kapsamında Bingöllüler ile iftar yemeğinde bir araya gelen Yılmaz’a, Bingöl Valisi Cahit Çelik, AK Parti Milletvekili Feyzi Berbidek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan gibi isimler eşlik etti. Yılmaz, bölgenin ateş çemberine döndüğünü ifade ederek, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedeflerimize ulaşmak için Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye devam ediyoruz. Bir yandan terörsüz Türkiye sürecini kararlılıkla yürütürken, diğer yandan da birliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Savaşlardan uzaklaşmak için iç cephemizi güçlendirmeliyiz 2

    Yılmaz, ekonomide de istikrarlı büyümeyi sağlamak için çabalarını sürdürdüklerini belirterek, "Son dönemde yaşanan gelişmeler ekonomiyi olumsuz etkiliyor. Savaşlar, Hürmüz Boğazı’ndaki olaylar ve enerji maliyetleri, bu durumu daha da zorlaştırıyor. Ancak biz, bu olumsuz etkilerin vatandaşımıza yansımasını en aza indirmek için tedbirler alıyoruz" diye ekledi. Özellikle akaryakıtta uygulanan yeni sistemle, artışların yalnızca bir kısmının vatandaşlara yansıtıldığını söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Savaşlardan uzaklaşmak için iç cephemizi güçlendirmeliyiz 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.