Daha önce ölümden dönen pilotumuz Hasan Bahar, Hırvatistan'da şehit düştü: Acı tesadüf!
-
Hırvatistan'da yaşanan ve Orman Genel Müdürlüğü'ne ait bir söndürme uçağının düşmesiyle sonuçlanan elim kazada şehit olan pilot Hasan Bahar'ın, yaklaşık iki buçuk ay önce Muğla'da meydana gelen benzer bir kazadan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. Bu durum, olayın trajik boyutunu daha da artırdı.
-
Hırvatistan'ın Senj kenti yakınlarında telsiz irtibatı kesilen uçağın enkazına ulaşılmasının ardından pilot Hasan Bahar'ın şehit olduğu bilgisi paylaşıldı. Bahar'ın, daha önce de ölümden dönmüş olması, sevenlerini ve meslektaşlarını derinden üzdü.
-
Geçtiğimiz 29 Ağustos tarihinde Muğla'nın Yatağan ilçesi Hacıbayramlar Mahallesi civarında yangın söndürme görevini yerine getirirken kaza geçiren pilot Hasan Bahar, o kazadan sağ olarak kurtulmuş ve yaralanmıştı. Yaralı pilot, derhal ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Hatta Muğla Valisi İdris Akbıyık da o dönemde hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Ne yazık ki, Bahar bu kez Hırvatistan'daki görevi sırasında şehadet şerbetini içti.
-








