Destici: Muhsin Yazıcıoğlu davasının sonuçları kısa sürede paylaşılacak
-
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas’ta gerçekleştirilen Alperen Ocakları’nın yeni hizmet binasının açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Destici, liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasıyla ilgili sürecin başından itibaren dikkatle takip edildiğini belirtti.
-
Destici, davasının Kahramanmaraş’tan Ankara’ya taşınmasının ardından yeni soruşturma sürecinin sonuçlarının birkaç ay içerisinde toplumla paylaşılacağını vurguladı. “Sıkı bir çalışma var. Bu sefer çok fazla beklemeyeceğiz,” diyen Destici, “Başından itibaren bu şüpheler ortada durduğu sürece biz buna kaza demeyeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Destici, geçtiğimiz günlerde bir komedyen tarafından Kur’an-ı Kerim üzerinden yapılan sözde mizahı da sert bir dille eleştirdi. “Biz inançlı bir toplumuz. Bizim değerlerimiz her şeyin üzerindedir,” dedi. Ayrıca, LGBT bireylerin Türkiye’deki durumuna da değinen Destici, İçişleri Bakanı ve İstanbul Valisi’ne teşekkür ederek, bu tür sapkınlıkların Türk-İslam değerlerine aykırı olduğunu ifade etti.
-








