Didimde Cumhuriyet coşkusu: 3. Geleneksel konvoy heyecanı yaşandı
-
Cumhuriyet’in 102. yıl dönümü, Didimde coşku dolu bir atmosferde kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Didim Akköy Mahallesi’nde 3. Geleneksel Cumhuriyet Konvoyu düzenlendi.
-
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte konvoya katılarak etkinliğin coşkusunu paylaştı. Traktörlerin Türk bayraklarıyla donatıldığı konvoy, Akköyden hareket ederek Akyeniköy ve Balat mahallelerine doğru yola çıktı. Güzergah boyunca Didim halkı, konvoyu büyük bir heyecanla karşıladı ve bayraklarıyla Cumhuriyet sevinci yaşadı.
-
Didim halkının yoğun ilgisi, konvoyun geçişi sırasında yüksek enerjiyi artırdı. Konvoy, yerel halkın birlikte yaşadığı Cumhuriyet coşkusunu pekiştirdi ve bayramın anlamını bir kez daha hatırlattı.
-
-
-








