Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 0

    Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bütün Çocuklar Bizim Derneği iş birliğinde yürütülen Şiddetsiz İletişim Yoluyla Yolda Sanat Projesi, öğretmenler için devam eden eğitim programıyla dikkat çekiyor.

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 1

    Kayapınar Adnan Menderes Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitime, 17 ilçeden 60 sınıf öğretmeni katıldı. Katılımcılar, şiddetsiz iletişim, empati ve pozitif okul iklimi konularında etkileşimli sanat temelli uygulamalarla deneyim kazanma fırsatı buldu.

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 2

    Eğitim boyunca öğretmenler, sınıf içi uygulamalar ve örnek olaylar üzerinden deneyim paylaşımında bulundu. Proje Koordinatörü Nevzat Can, bu tür eğitimlerin öğretmenlerin iletişim becerilerini güçlendirmek ve okul ortamlarında barışçıl bir iletişim kültürü yaymak amacıyla düzenlendiğini belirtti. Ayrıca, bu eğitimlerin ileride veliler ve öğrencilerle de yapılması planlanıyor.

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 3

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 4

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 5

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 6

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 7

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 8

  • Diyarbakırda şiddetsiz iletişim yoluyla yolda sanat eğitimi sürüyor 9

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.