DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası

  • DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası 0

    Trabzon'da, DMD hastası Yavuz Berkay ve Muhammed Eren Sansar kardeşler yararına düzenlenen Futsal Turnuvası, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuva, bugün yapılan final maçıyla sona erdi.

  • DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası 1

    Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığı ile mücadele eden 11 yaşındaki Yavuz Berkay ve 7 yaşındaki Muhammed Eren için düzenlenen bu anlamlı etkinlik, büyük ilgi gördü. Final karşılaşması, DMD hastası Yavuz Berkay’ın düdük çalmasıyla başladı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in başlama vuruşunu yaptığı maçta, kardeşlerin aileleri de tribünde yer aldı. Çekişmeli geçen final, 3-2’lik skorla sona erdi ve turnuvayı kazanan takım, toplanan bağışı Sansar ailesine teslim etti.

  • DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası 2

    Turnuva sırasında, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hastalıkla mücadele eden iki çocuğa destek olmanın önemine değinerek, “Bu organizasyonla çocuklarımız için güzel bir bağış kampanyası düzenlendi. Rabbim Berkay ve Eren kardeşlerin şifasını versin” dedi. İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Yalçın İnan ise, organizasyonun DMD hastası çocuklara katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Anne Nuray Sansar ise, “Bu iyilik hareketini başlatanlara teşekkür ederim. Hızlı olmamız gereken bir süreçteyiz ve umutla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

  • DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası 3

  • DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası 4

  • DMD hastası Berkay ve Eren kardeşler için umut dolu futsal turnuvası 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.