Domates üreticisinden Kante'ye özel jest: Kasalara adı yazıldı

  • Domates üreticisinden Kante'ye özel jest: Kasalara adı yazıldı 0

    Antalya'nın Serik ilçesinde domates yetiştiriciliği yapan Fenerbahçe taraftarı Doğan Çetin, hayranı olduğu futbolcu N'Golo Kante'nin ismini plastik kasalara yazdırarak, takımına olan sevgisini ilginç bir şekilde ifade etti.

  • Domates üreticisinden Kante'ye özel jest: Kasalara adı yazıldı 1

    53 yaşındaki iki çocuk babası Çetin, 100 plastik kasaya 'N'Golo Kante' adı yazdırarak, yıldız oyuncu için seslendirdiği müzik eşliğinde domatesleri topladı. Şampiyonluk özlemini kasalara yazdırdığı isimle dile getiren Çetin, "Fenerbahçe ve Kante’ye olan sevgimi kasalara işletmek istedim. Fenerbahçe’yi bu yıl şampiyon görmek istiyorum" dedi.

  • Domates üreticisinden Kante'ye özel jest: Kasalara adı yazıldı 2

    İlk etapta 100 kasaya yazı yazdırdığını belirten Çetin, "Fenerbahçeli arkadaşlarım görünce sevindiler ve ilginç buldular. Galatasaraylı arkadaşlar da kendilerince komik buldular rekabetten dolayı. Tabii ki de 3 yıldır şampiyon oluyorlar. Bizi küçümsüyorlar ama artık bizim de bu sene şampiyon olma zamanımız geldi" ifadelerini kullandı.

  • Domates üreticisinden Kante'ye özel jest: Kasalara adı yazıldı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.