Düğün konvoyu kabusa döndü: Bariyerler can aldı, bebek yaralı!

  • Düğün konvoyu kabusa döndü: Bariyerler can aldı, bebek yaralı! 0

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, neşe içinde yola çıkan bir düğün konvoyu, beklenmedik bir trajediyle sarsıldı. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan feci kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere daldı. Bu yürek burkan olayda maalesef bir kişi hayatını kaybederken, biri bebek olmak üzere üç kişi de yaralandı.

  • Düğün konvoyu kabusa döndü: Bariyerler can aldı, bebek yaralı! 1

    Edinilen bilgilere göre, B.Y. idaresindeki 34 HDY 652 plakalı Volkswagen marka otomobil, düğün alayına yetişmek üzere ilerlerken kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç, yol kenarındaki bariyerlere şiddetle çarptı. Kazanın dehşet verici boyutunu gözler önüne seren çarpışmada, bariyerlerin bir kısmı aracın ön yolcu bölümüne girerek tavandan çıktı. Olayın hemen ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, sağlık görevlilerinin müdahalesini kolaylaştırdı.

  • Düğün konvoyu kabusa döndü: Bariyerler can aldı, bebek yaralı! 2

    Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede, 29 yaşındaki Sultan Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği acı gerçeğiyle yüzleşildi. Kazadan sağ kurtulan yaralılar arasında bulunan 7 aylık bebek A.Y. ile N.Y. ve H.C., ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, hayatını kaybeden Sultan Yazıcıoğlu'nun cansız bedeni de otopsi işlemleri için hastane morguna gönderildi. Bu acı olay, düğün hazırlıklarının nasıl bir anda kabusa dönüşebileceğinin trajik bir örneği olarak kayıtlara geçti.

  • Düğün konvoyu kabusa döndü: Bariyerler can aldı, bebek yaralı! 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.