Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı!

  • Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı! 0

    Düzce'nin Doğanlı mevkisinde bulunan ve strafor üretimi yapan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir yangın çıktı. Bölgedeki şiddetli rüzgar, alevlerin hızla yayılmasına neden olarak kontrol altına alma çalışmalarını güçleştirdi.

  • Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı! 1

    Yangın, kısa sürede tüm fabrikayı ve çevresindeki strafor malzemelerini sardı. Etkisini artıran rüzgarın da etkisiyle alevlerin kontrol altına alınması zorlaşırken, Düzce merkez ve çevre ilçelerden takviye itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

  • Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı! 2

    Bu olumsuz gelişmelerin yanı sıra, yangın nedeniyle D-100 karayolunun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Sadece itfaiye ve güvenlik güçlerine ait araçların geçişine izin veriliyor, bu durum karayolunda ulaşımda aksamalara yol açtı.

  • Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı! 3

  • Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı! 4

  • Düzce'de strafor fabrikası alevlere teslim oldu, D-100 karayolu trafiğe kapandı! 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.