Düzce'yi sular bastı: Vatandaşlar hazırlıksız yakalandı
-
Düzce, öğle saatlerinde aniden bastıran şiddetli sağanak yağmurla adeta felç oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından başlayan ve kısa sürede etkisini artıran yağış, kent merkezindeki birçok cadde ve sokağı göle çevirdi.
-
Kuvvetli yağışın etkisiyle yollarda oluşan devasa su birikintileri, sürücüler için büyük bir çileye dönüştü. Araçlar su içinde ilerlemekte güçlük çekerken, dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise dükkan tenteleri ve kapalı alanlara sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Kentte ulaşımda da önemli aksamalar yaşandı.
-
Ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Düzceliler uyarıldı. Yetkililer, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiğini belirterek, vatandaşlardan gerekli tedbirleri almalarını istedi. Bu beklenmedik doğa olayı, şehirde kısa süreli bir paniğe neden oldu.
-
-








