Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor'

  • Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor' 0

    Edirne'nin Nişancıpaşa Mahallesi'nde bulunan bir evin bahçesinde biriken çöpler, mahalle sakinlerini endişelendiriyor. Çöplerin arasında yaşayan fare ve sıçanlar, çevredeki evlere girmeye başladı.

  • Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor' 1

    Müstakil bir evde yaşayan üç kişilik bir ailenin bahçesinde uzun süredir çöp biriktiği belirtildi. Evde, psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen bireylerin yaşadığı ve ailenin devamlı tedavi için hastaneye gittiği öğrenildi. Mahalle sakinleri, sağlık riski nedeniyle evin temizlenmesini ve ilaçlama yapılmasını istiyor.

  • Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor' 2

    Mahalle sakinlerinden Emine Topaç, "Sıçanlar sineklikleri parçaladı. Üç kez değiştirdik, yine kemirdiler. Ev çöplük gibi. Savcılığa, belediyeye, valiliğe şikayette bulunduk ama bir çözüm olmadı. Kedi kadar büyük sıçanlar var, komşuların evine bile giriyorlar" dedi. Yetkililerden derhal müdahale talep ediliyor.

  • Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor' 3

  • Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor' 4

  • Edirne'de çöplük ev: 'Kedi kadar büyük sıçanlar evlerimize giriyor' 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.