Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı

  • Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı 0

    Edremit Belediyesi’nin destekleriyle yapımı tamamlanan Zeytinli Ortaokulu Kütüphanesi, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

  • Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı 1

    Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "Evlatlarımızın aydınlık geleceği için okullarımıza destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Balıkesir’in Edremit ilçesinde, çocukların kitaba ve bilgiye erişimini kolaylaştırmak amacıyla yürütülen bu önemli projeye bir yenisi daha eklenmiş oldu. Kütüphanenin açılışına Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçe milli eğitim yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kurdele kesiminin ardından kütüphaneyi inceleyen protokol üyeleri, raflardaki kitapları gözden geçirerek öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

  • Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı 2

    Başkan Ertaş, yerel yönetim olarak okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için seferber olduklarını vurguladı. "Kaymakamımız Ahmet Odabaş ile birlikte Zeytinli Ortaokulu kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdik. Bu kütüphanenin çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Onların bilimin ışığında; kitapla ve sanatla iç içe büyümeleri geleceğimiz için çok önemli" ifadelerini kullandı. Kütüphanenin oluşturulma sürecinde özveriyle çalışan belediye personeline ve destek veren hayırseverlere teşekkür eden Ertaş, Zeytinli Ortaokulu öğrencilerinin artık daha donanımlı bir ortamda araştırma yapabileceğini ve kitap okuma alışkanlıklarını geliştirebileceğini belirtti. Tören, öğrencilerin kütüphaneye olan ilgisi ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

  • Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı 3

  • Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı 4

  • Edremit'te Zeytinli Ortaokulu'na modern kütüphane kazandırıldı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.