Emine Erdoğan: İstanbul sıfır atığın başkenti olacak
-
İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Sıfır Atık Forumu’nda konuşan Sıfır Atık Hareketi’nin kurucusu ve Sıfır Atık Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan, İstanbul'un sıfır atığın başkenti olacağına inandığını dile getirdi.
-
Erdoğan, forumda yaptığı konuşmada, sürdürülebilir bir geleceğin temellerinin burada atılacağını belirtti. Etkinlikte dünya genelinden çok sayıda katılımcı yer aldı. Forumun başlangıcında yapılan video gösteriminde, insanlığa yaptığı çağrılar yer aldı. Erdoğan, sıfır atık hareketinin insanlığın geleceği için kritik bir öneme sahip olduğunu ifade etti.
-
Emine Erdoğan, insanlığın tüketim alışkanlıklarını değiştirmediği sürece sürdürülebilirliğin mümkün olmayacağını söyledi. İnsanların gereksiz yere tüketim yaptığını ve bu durumun çevreye zarar verdiğini vurguladı. Ayrıca, sıfır atık uygulamalarının yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti. Forumda, çevresel sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekildi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-








