Emniyet Müdürü’nden Duygusal Jest: Şehit Çocuğunu Okula Bıraktı
-
Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, sömestir tatilinin sona ermesinin ardından ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte, görevi başında şehit düşen bir polis memurunun oğlunu evinden alarak okula kadar eşlik etti.
-
Aydın, Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yaparken şehit olan Birol İli’nin oğlu Metehan İli’nin bu anlamlı gününde yanında olmak istedi. Şehit oğlunun emaneti olan Metehan’ı evinde ziyaret eden Emniyet Müdürü, ardından küçük öğrenciyi eğitim gördüğü okula kadar bizzat bıraktı.
-
Okulda sadece Metehan ile değil, diğer öğrencilerle de bir araya gelen Aydın, onlarla sohbet ederek yeni eğitim dönemleri için başarı dileklerinde bulundu. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Metehan’ımızın ve tüm öğrencilerimizin yeni eğitim dönemini kutluyor, başta şehit Birol İli olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Büyük emniyet ailesi olarak emanetlerimizin her daim yanındayız" ifadelerine yer verildi.
-








