Ereğli'de 40 milyon liralık yat battı

  • Ereğli'de 40 milyon liralık yat battı 0

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 40 milyon lira değerinde olduğu belirtilen lüks bir yat, denize indirilmesinin ardından sadece 15 dakika sonra battı. Olayda ne yazık ki can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan yat, bugün denize indirilirken beklenmedik bir şekilde su almaya başladı.

  • Ereğli'de 40 milyon liralık yat battı 1

    İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle su alan yat kısa sürede battı. Tersane çalışanlarının hemen yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Sahil güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yat üzerinde bulunan 4 mürettebat güvenli bir şekilde kurtarılarak karaya çıkarıldı.

  • Ereğli'de 40 milyon liralık yat battı 2

    Şu anda olayla ilgili incelemeler sahil güvenlik ekipleri tarafından sürdürülüyor. Yetkililer, yatın batma sebebini araştırıyor ve detaylı bir rapor hazırlamak için çalışmalara devam ediyor.

  • Ereğli'de 40 milyon liralık yat battı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.