Erenler'de Yeşiltepe Mahallesi'nde 12 sokak yenileniyor
-
Erenler Belediyesi, ilçenin Yeşiltepe Mahallesi'nde kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Toplam 12 sokakta gerçekleştirilecek alt ve üstyapı çalışmalarıyla mahallenin hem altyapı sorunları çözülecek hem de modern bir görünüme kavuşturulacak.
-
Çalışmalar kapsamında öncelikle yağmur suyu hattı yenilenecek, ardından sokaklar sıcak asfalt ile kaplanacak ve kaldırım düzenlemeleri tamamlanacak. Bu kapsamlı yenileme ile mahalle sakinlerinin yaşam kalitesinin önemli ölçüde artırılması hedefleniyor.
-
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, çalışmaları yerinde incelerken yaptığı açıklamada, "Yeşiltepe Mahallemizde başlattığımız bu çalışma ile hem altyapı sorunlarını çözüme kavuşturacak hem de üst yapı düzenlemeleriyle mahallemize modern bir görünüm kazandıracağız" dedi.
-
Başkan Dinç, vatandaşların konforlu ve güvenli bir çevrede yaşamaları için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, Erenler genelindeki iyileştirme çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.








