Erzurum'da miniklerden bayrak seferberliği: Yere düşen bayrağı asmak için mücadele ettiler

  • Erzurum'da miniklerden bayrak seferberliği: Yere düşen bayrağı asmak için mücadele ettiler 0

    Erzurum'un Pasinler ilçesinde, ilkokul öğrencilerinin yere düşen Türk bayraklarını asmak için gösterdiği özveri, okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

  • Erzurum'da miniklerden bayrak seferberliği: Yere düşen bayrağı asmak için mücadele ettiler 1

    Bayrakları öpüp başlarına koyan miniklerin o anları, izleyenlerin yüreklerini ısıttı. Porsuk İlkokulu'nda, 2. sınıf öğrencisi üç çocuk, okul koridorunda yerde kalan bayrakları fark ederek örnek bir duyarlılık gösterdi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, çocukların bayrakları önce sevgiyle öptükleri, ardından onları eski yerlerine asmak için çabaladıkları görülüyor.

  • Erzurum'da miniklerden bayrak seferberliği: Yere düşen bayrağı asmak için mücadele ettiler 2

    Boyları asma aparatına ulaşmayan minikler, sınıftan getirdikleri sandalyeye çıkarak bayrakları asmak için dakikalarca uğraştı. Ancak uzun çabalarına rağmen bayrakları asmayı başaramayan öğrenciler, ay yıldızlı bayrağı kirletmemek adına dikkatlice sandalyenin üzerine bıraktılar. Bu anlamlı davranış, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve izleyenlerin takdirini topladı.

  • Erzurum'da miniklerden bayrak seferberliği: Yere düşen bayrağı asmak için mücadele ettiler 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.