Eşine destek için direksiyona geçti, Malatya'da öğrenci servislerinin gözdesi oldu
-
Malatya'da yaşayan ve daha önce taşımacılık sektöründe 25 yılını geçiren Bülent Ceylan, işlerinin genişlemesiyle ikinci bir öğrenci servisi satın aldı. Artan iş yükü karşısında eşi Aysel Ceylan, direksiyon başına geçerek bu alanda hizmet vermeye başladı. Kısa sürede hem öğrencilerin hem de velilerin sevgisini kazanan Ceylan, bu yeni kariyerinde büyük başarı yakaladı.
-
Aysel Ceylan, yaklaşık iki yıldır servis şoförlüğü yapıyor ve son bir yıldır aktif olarak öğrenci taşımacılığına odaklanmış durumda. Mesleğini büyük bir keyifle icra ettiğini belirten Ceylan, öğrencilerle kurduğu sıcak bağın kendisini fazlasıyla motive ettiğini dile getiriyor. Velilerden ve öğrencilerinden aldığı olumlu geri bildirimlerin kendisini gururlandırdığını ifade eden Ceylan, "Öğrencilerimi çok seviyorum, onlar da beni seviyor. Okul çıkışlarında öğrencilerimin 'şoförümüz kadınmış, ne kadar şanslısınız' şeklindeki sözleri beni çok mutlu ediyor. Bu işi başarıyla yapabildiğimi görmek bana gurur veriyor." dedi.
-
Ceylan, kadınların her alanda başarılı olabileceği inancıyla, işlerin cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin değerlendirilmesi gerektiğini vurguluyor. Eşinin kendisine her zaman güvendiğini ve bu güvenin kendisine güç verdiğini belirten Ceylan, daha önce de köyde eşine traktör kullanarak destek olduğunu hatırlatıyor. Trafikte ve günlük yaşamda aldığı olumlu tepkilerden, özellikle yolda kendisini gören kadınların alkışlarından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ceylan, "Tüm kadınların istedikleri işi başarabileceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu. Eşi Bülent Ceylan da, ilk başlarda önyargılarla karşılaştıklarını ancak zamanla bu durumun aşıldığını belirtti. İşlerinin büyümesiyle ikinci aracı aldıklarını ve eşinin destek olmak amacıyla direksiyon başına geçtiğini anlatan Bülent Ceylan, "Şu an velilerimiz ve okul yöneticilerimiz eşimden oldukça memnun. Birbirimize destek olarak çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.








