Eski belediye başkanına suikast davasında yeni gelişmeler

  • Eski belediye başkanına suikast davasında yeni gelişmeler 0

    Sakarya'nın Ferizli ilçesinde, eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un öldürülmesine ilişkin dava yeniden görüldü.

  • Eski belediye başkanına suikast davasında yeni gelişmeler 1

    Mahkeme heyeti, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen ve daha önce takipsizlik kararı verilen 3 şüpheli hakkında yapılan itiraz üzerine soruşturmanın sonuçlanmasını bekleme kararı aldı. Duruşma, Ferizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmadan gelecek sonuçlara göre ertelendi. Ahmet Soğuk, 27 Temmuz 2024 tarihinde, evinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra silahlı saldırıya uğramış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

  • Eski belediye başkanına suikast davasında yeni gelişmeler 2

    Duruşmada, tutuklu sanıklar N.E., O.E. ve M.G. cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katıldı. N.E., duruşmada, "Bu olay planlanmış bir olaydır. Benim rahmetiyle bir tanışıklığım yok," diyerek tahliye talebinde bulundu. O.E. de, "Mahkeme benim suçsuz olduğuma bir türlü inanmıyor. GPRS sistemi üzerinden nerede olduğuma dair kayıtlar çıkarılsın," şeklinde konuşarak tahliye istedi. M.G. ise benzer bir şekilde tahliyesine yönelik taleplerini iletti. Duruşma, sanıkların durumu ve soruşturmanın sonucuna bağlı olarak ileri bir tarihe ertelendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.