Eskişehir-Ankara yolundaki kaza sonrası trafik akışı sağlandı
-
Eskişehir-Ankara kara yolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada ağır hasar gören tır ve yola saçılan tavuklar, yapılan çalışmalarla kaldırılarak trafik akışı yeniden sağlandı.
-
Kaza, Eskişehir-Ankara kara yolunun Sivrihisar ilçesinden geçen kısmında gerçekleşti. İ.D. (56) yönetimindeki paketlenmiş piliç yüklü tır, henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak akaryakıt istasyonunun tabelasına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle akaryakıt istasyonuna ait tabela yola devrildi ve tır kullanılamaz hale geldi.
-
Kaza sonrası kapanan yolun açılması için hemen çalışma başlatıldı. Vinç yardımıyla tırın enkazı yoldan kaldırıldı. Yere dökülen paketli piliçler de iş makinesi ile toplandı. Yapılan bu çalışmaların ardından yol, kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.








