Eskişehir'de otomobil çarptı: Yaşlı kadının durumu ağır
-
Eskişehir'in Ömerağa Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir kadın, seyir halindeki bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, Hatboyu-1 Caddesi üzerinde meydana geldi.
-
Edinilen bilgilere göre, 26 ALC 690 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmekte olan Z.D. isimli yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kadın yere savruldu ve vücudunda kırıklar oluştuğu belirtildi. Durumunun ciddi olduğu öğrenilen yaşlı kadın, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
-
Kazanın ardından otomobil sürücüsü, polis tarafından sağlık kontrolünden geçirildi ve ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından kapsamlı bir inceleme başlatıldı.








