Eskişehir'e göz bebeği anaokulu: Nene Hatun Anaokulu hizmete girdi

  • Eskişehir'e göz bebeği anaokulu: Nene Hatun Anaokulu hizmete girdi 0

    Eskişehir'de kamu kaynaklarıyla titizlikle inşa edilen Nene Hatun Anaokulu, görkemli bir törenle kapılarını açtı. Minik yüreklerin coşkuyla katıldığı açılışta, geleceğin teminatı olan çocukların nitelikli eğitim almasının önemi bir kez daha vurgulandı.

  • Eskişehir'e göz bebeği anaokulu: Nene Hatun Anaokulu hizmete girdi 1

    Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, eğitimin bir milletin geleceğini şekillendiren en sağlam yapı taşı olduğunu belirterek, çocukların modern ve donanımlı eğitim yuvalarında yetişmesinin hayati önem taşıdığını dile getirdi. Vali Yılmaz, bu modern anaokulunu şehre kazandırmanın mutluluğunu dile getirirken, projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese, özellikle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Millî Eğitim Bakanlığı'na ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne şükranlarını sundu. Öğretmenlerin bu süreçteki kritik rolüne de değinen Yılmaz, sevgiyle başlayan eğitim yolculuğunun çocukların gelecekteki başarılarına ışık tutacağını ifade etti.

  • Eskişehir'e göz bebeği anaokulu: Nene Hatun Anaokulu hizmete girdi 2

    2025-2026 eğitim-öğretim yılı itibarıyla eğitim faaliyetlerine başlayan Nene Hatun Anaokulu, 8 dersliği, konferans salonu ve tam donanımlı yemekhanesiyle öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Şu anda 3, 4 ve 5 yaş gruplarından toplam 132 öğrenciye kapılarını açan okulda, ailelerin talepleri doğrultusunda 6 şubede yarım gün, 2 şubede ise kulüp faaliyetleriyle desteklenen tam gün eğitim veriliyor. Vali Yılmaz, çocukların güvenli, sağlıklı ve çağdaş bir ortamda geleceğe hazırlandığını vurgulayarak, eğitim kurumlarının en büyük gücünün nitelikli insan kaynağı olduğunu ve okulun idareci ile öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla minik öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirildiğini belirtti. Okulun Eskişehir ve Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Yılmaz, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini yineledi. Açılış kurdelesi, Vali Yılmaz, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.

  • Eskişehir'e göz bebeği anaokulu: Nene Hatun Anaokulu hizmete girdi 3

  • Eskişehir'e göz bebeği anaokulu: Nene Hatun Anaokulu hizmete girdi 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.