ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 0

    Erzurum'un Aşkale ilçesinde yer alan Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencileri, Erzurum Teknik Üniversitesi'nde (ETÜ) unutulmaz bir gün geçirdi.

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 1

    ETÜ Bilim İletişimi Ofisi tarafından düzenlenen bu gezi programı, Kandilli Güvenç Ortaokulu'nun 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine, üniversitenin bilim, kültür ve yaşam alanlarını tanıma fırsatı sundu. Etkinliğe okul müdürü Ahmet Savaş ve öğretmenler de katılarak öğrencilerin deneyimlerini zenginleştirdi.

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 2

    Program boyunca ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naim Ürkmez, öğrencilere ve öğretmenlere rehberlik etti. Öğrenciler, Erzurum Kültür ve Sanat Evi, Erzurum Şehir Arşivi, MUCİTPARK Bilim ve Fikir Atölyesi gibi birçok önemli yeri ziyaret ederek, üniversitenin sunduğu bilimsel ve sosyal imkanları yakından gördü. Prof. Dr. Ürkmez, bu tür etkinliklerin üniversiteler ile toplum arasındaki bağı güçlendirdiğini vurguladı.

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 3

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 4

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 5

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 6

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 7

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 8

  • ETÜ, Kandilli Güvenç Ortaokulu öğrencilerini bilimin kapılarını araladı 9

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.