Evinde çıkan yangında yaralanan adam, 3 ay sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti

  • Evinde çıkan yangında yaralanan adam, 3 ay sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti 0

    Antalya'da 14 Kasım 2025 tarihinde bir dairede meydana gelen tüp patlaması sonucu çıkan yangında ağır yaralanan şahıs, yaklaşık 3 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti.

  • Evinde çıkan yangında yaralanan adam, 3 ay sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti 1

    Olay, 14 Kasım 2025 akşamı saat 21.00 sularında Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesi'ndeki bir sitede, 15 katlı binanın 5. katında yaşandı. Ahmet Gülnaz'ın (36) yalnız yaşadığı evde büyük bir patlama sesi duyuldu ve ardından daire alevler içinde kaldı. Apartman sakinleri, duydukları şiddetli patlama sesiyle panikleyerek dumanları ve alevleri gördü.

  • Evinde çıkan yangında yaralanan adam, 3 ay sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti 2

    Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, binadaki vatandaşları tahliye ederken, yangında yaralanan ev sahibi Ahmet Gülnaz da sağlık ekiplerince alınarak hastaneye kaldırıldı. Vücudundaki ciddi yanıklar nedeniyle Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Gülnaz, 3 aydır süren tedavisinin ardından hayatını kaybetti. Bir kız çocuğu babası olan Ahmet Gülnaz'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü ve ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere Kurşunlu Şehir Mezarlığı'na gönderildi.

  • Evinde çıkan yangında yaralanan adam, 3 ay sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti 3

  • Evinde çıkan yangında yaralanan adam, 3 ay sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybetti 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.