Galatasaray Spor Kulübü’nde 120. yıl kutlamaları yapıldı
-
Galatasaray Spor Kulübü, 120. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Etkinlikler, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi ve birçok önemli isim bu kutlamalarda yer aldı.
-
Kutlamaların başlangıcında, kulübün kurucusu Ali Sami Yen’in kabri ziyaret edildi. Ardından, Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı. Tüm katılımcılar, bu önemli anlara tanıklık etmenin gururunu yaşadı.
-
Törende konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 120 yıllık bir çınarın gölgesinde bir araya geldiklerini belirtti. Galatasaray’ın sadece futbol değil, birçok branşta da başarılarla dolu bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı. Özbek, kulübün mali bağımsızlığını kazandığını ve Türkiye’deki en yüksek pozitif öz sermayeye sahip spor kulübü olduklarını ifade etti.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-








