Gazeteci Suat Kantarcı'nın kayınvalidesi Muazzez Akgün son yolculuğuna uğurlandı
-
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin değerli üyelerinden, kameraman Suat Kantarcı'nın kayınvalidesi Muazzez Akgün, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde ebediyete uğurlandı. Uzun süredir tedavi gören Akgün, hayata veda ederek sevenlerini yasa boğdu.
-
Ağır Bakım fabrikasından emekli merhum Necip Akgün'ün eşi, eski milli boksör Hakkı Kobal'ın ablası olan Muazzez Akgün'ün cenaze namazı, Palandöken Solakzade Camii'nde öğle namazının ardından kılındı. Cenaze, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Törene, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, ETSO Başkanı Saim Özakalın, İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, DAGC Başkanı Ayhan Türkez, DGF Genel Başkanı İrfan Tarakçıoğlu gibi önemli isimlerin yanı sıra çok sayıda kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi, iş insanları ve aile yakınları katıldı. Hepsi, Kantarcı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
-
Muazzez Akgün'ün vefatı, yakın çevresi ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Cenaze törenine gösterilen yoğun ilgi, merhumenin çevresinde ne denli sevilen bir kişilik olduğunun bir göstergesiydi. Akgün'ün ardından sevenleri, dualarla ona veda etti.








