Gazeteciler Günü'nde Karabük Belediye Başkanı'ndan Basın Mensuplarına Ziyaret

  • Gazeteciler Günü'nde Karabük Belediye Başkanı'ndan Basın Mensuplarına Ziyaret 0

    Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam'ın da katıldığı etkinlik, Havuzlu Bahçe'de gerçekleştirildi.

  • Gazeteciler Günü'nde Karabük Belediye Başkanı'ndan Basın Mensuplarına Ziyaret 1

  • Gazeteciler Günü'nde Karabük Belediye Başkanı'ndan Basın Mensuplarına Ziyaret 2

    Başkan Çetinkaya, Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri'nde gazetecilerle yakından ilgilenerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Toplantıda, belediye tarafından yürütülen mevcut çalışmalar ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Çetinkaya, basının kamuoyunun doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesindeki kritik rolüne dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.