Gaziantep'te bisikletle akrobatik hareketler yapan genç hayatını kaybetti

  • Gaziantep'te bisikletle akrobatik hareketler yapan genç hayatını kaybetti 0

    Gaziantep'te, trafik yoğunluğu olan İpekyolu üzerinde akrobatik hareketler yaparken bir otomobile çarpan 18 yaşındaki Barış Tanrıverdi, hayatını kaybetti.

  • Gaziantep'te bisikletle akrobatik hareketler yapan genç hayatını kaybetti 1

    Olay, 21 Şubat akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Şehirgösteren Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Barış Tanrıverdi, yoğun trafikle bilinen yolda bisikletinin üzerine uzanarak akrobatik hareketler yapmaya çalışırken sola manevra yaptı ve önündeki otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleyi aldıktan sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

  • Gaziantep'te bisikletle akrobatik hareketler yapan genç hayatını kaybetti 2

    Barış Tanrıverdi'nin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Feci kaza anları, Tanrıverdi'nin arkadaşları tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve görüntülerde kazanın anı net bir şekilde yer aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürerken, aynı yolda gençlerin tehlikeli hareketler yaptığı ve önlem alınması gerektiği vurgulanıyor.

  • Gaziantep'te bisikletle akrobatik hareketler yapan genç hayatını kaybetti 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.