Gaziantep'te trajik olay: Anne 8'inci kattan atladı, çocuk ağır yaralı

  • Gaziantep'te trajik olay: Anne 8'inci kattan atladı, çocuk ağır yaralı 0

    Gaziantep'te meydana gelen trajik bir olayda, 32 yaşındaki Zeliha B., 4 yaşındaki oğlu A.B. ile birlikte 8’inci kattan atladı.

  • Gaziantep'te trajik olay: Anne 8'inci kattan atladı, çocuk ağır yaralı 1

    Öğle saatlerinde Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde gerçekleşen bu olay, bölgedeki bir sitede yaşandı. İddiaya göre, Zeliha B. bilinmeyen bir nedenden ötürü kucağındaki oğlu ile birlikte aşağı atladı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Bu ihbar sonrasında siteye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

  • Gaziantep'te trajik olay: Anne 8'inci kattan atladı, çocuk ağır yaralı 2

    Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zeliha B. ile oğlu A.B.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak anne Zeliha B., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Oğlu A.B.'nin ise tedavisi devam etmekte. Hayatını kaybeden kadının cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.