Gazzeye umut olmak için tek yürek oldular: Alaşehirli öğrencilerden duygu dolu destek
-
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Gazze'deki sivil halka el uzatmak amacıyla anlamlı bir dayanışma etkinliği düzenledi. Okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerin ortaklaşa hazırladığı ürünlerin satıldığı bu özel gün, ilçe halkının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.
-
-
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikri Çetinkaya'nın açılışını yaptığı etkinlikte, Türk Kızılay Alaşehir Şube Başkanı Nedim Yamak, Okul Müdürü Nurten Kocakabak, öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldi. Öğrenciler, evlerinde özenle hazırladıkları pasta, kek, kurabiye, sarma ve çeşitli tatlıları okul bahçesindeki stantlarda satışa sunarak, elde ettikleri geliri Gazze'ye bağışlamak için seferber oldular.
-
-
Okul Müdürü Nurten Kocakabak, bu anlamlı projede emeği geçen herkese şükranlarını sunarken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikri Çetinkaya da, "Tüm dünyanın gözü önünde yaşanan bir katliamı canlı yayında izliyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizin Gazze'deki masum insanlara yardım için gösterdiği bu duyarlılık bizleri gururlandırdı. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. Etkinliğe katılan öğrenciler ise, "Gazze'de yaşananlara sessiz kalmak istemedik. Bu dayanışmayla oradaki insanlara bir nebze olsun destek olmayı amaçladık." diyerek duyarlılıklarını dile getirdiler.








