Gebzespor'da 200 Milyon TL'lik Yeni Sezon Planı: Hedef Şampiyonluk!
-
TFF 2. Lig'de geride bıraktığımız sezonu 7. sırada tamamlayan Gebzespor, yeni sezonda hedefini '1. Lig'e çıkmak' olarak belirledi. Kulüp, bu iddialı hedef doğrultusunda 200 milyon TL'lik bir bütçe ayırdı. Başkan Yusuf Öztürk, genç ve başarıya aç oyuncularla yola devam edeceklerini vurgulayarak, takımın yaş ortalamasının 28 olacağını ve 30 yaş üstü oyuncu transfer edilmeyeceğini belirtti.
-
Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni sezon planlamalarını detaylandırdı. Öztürk, 'Gebzespor'un bundan sonra alt liglerde yeri yok. Bu şehir üst ligleri hak ediyor. Hedefimiz şampiyonluk,' diyerek iddialı bir açıklama yaptı. Kadro yapılanmasında genç ve başarıya aç oyunculara odaklanılacağını, üst liglerden ve 30 yaş üstü tecrübeli isimlerin transfer edilmeyeceğini sözlerine ekledi. Bu doğrultuda, sportif direktörlük görevine Emre Doğan getirilirken, teknik direktörün de yakında belli olacağı ifade edildi. Oluşturulacak takımın yaş ortalamasının 28 olacağı öngörülüyor.
-
Kulübün en önemli eksiklerinin başında tesisleşme ve antrenman sahası konularının geldiğini dile getiren Başkan Öztürk, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den bu konuda söz aldıklarını belirtti. Tavşancıl'daki tesislerin önündeki sentetik zeminin doğal çime dönüştürülmesi taleplerinin de olumlu karşılandığını söyledi. Öztürk ayrıca, Gebzeli iş insanları ve sanayicilerden kulübe daha fazla ilgi ve destek beklediklerini, mevcut mali yükü yönetim olarak sırtladıklarını ancak ilçe belediyesinden önemli destek gördüklerini ifade etti.








