Gelibolu'da trajik kaza: Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağaca çarparak can verdi
-
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü Alper Atıcı hayatını kaybetti. Kaza, sabah saat 06.00 sıralarında Gelibolu ilçesinin Sütlüce mevkiinde gerçekleşti. 17 AAV plakalı otomobiliyle Gelibolu'dan Eceabat istikametine doğru seyir halinde olan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve ağaca çarptı.
-
Kazayı gören diğer sürücüler, hemen 112 Acil Yardım hattını arayarak durumu bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, sürücü Alper Atıcı üzerinde yaptıkları ilk müdahale ve tetkikler sonucunda hayatını kaybettiğini tespit etti. Sürücünün cansız bedeni, resmi işlemler için Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
-
Kazanın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiğini, sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiğini ve diğer olası faktörleri araştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, kazanın sebeplerine dair kesin bir açıklama yapmak için incelemelerin tamamlanmasını bekliyor.








