Gençliği bataklıktan kurtarma operasyonu: 62. Erva Spor Okulu açıldı!

  • Gençliği bataklıktan kurtarma operasyonu: 62. Erva Spor Okulu açıldı! 0

    Kayseri'de, gençleri kötü alışkanlıklardan ve bataklıktan uzak tutmayı hedefleyen 62. ERVA SERSİM İbrahim Ustaoğlu Spor Okulu, görkemli bir törenle kapılarını açtı.

  • Gençliği bataklıktan kurtarma operasyonu: 62. Erva Spor Okulu açıldı! 1

    Açılışta konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi zehirlemek isteyenlere savaş veriyoruz. Gençlerimizi bataklığa sürüklemek isteyenlere karşı duruş sergiliyoruz. Hiçbir gencimizi bataklığa bırakmayacağız." diyerek projenin önemine vurgu yaptı. Vali Çiçek, her mahallede bir spor okulu açma hedefiyle yola çıktıklarını ve bu mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

  • Gençliği bataklıktan kurtarma operasyonu: 62. Erva Spor Okulu açıldı! 2

    Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, projenin ülkenin önemli projelerinden biri olduğunu belirterek, "ERVA Spor Okulları; 1 buçuk yıl önce valimiz himayelerinde başladığımızda gerçekten bu sayıya ulaşacağımızı aklımıza getiremiyorduk. Çok hummalı bir çalışmayla 16 bin gencin geleceği ve sporun gelişmesi adına ortaya koyduğu mücadeleyi gördükçe bizler; bu mücadelenin içinde bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, projenin tüm Türkiye'ye örnek olacağını ve gençlerin verimli vakit geçirebileceği yerler sunduğunu ifade etti. Açılış konuşmalarının ardından İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ın duaları eşliğinde 62. ERVA SERSİM İbrahim Ustaoğlu Spor Okulunun açılışı gerçekleştirildi. Törende ERVA sporcuları, boks ve güreş gösterileriyle izleyenlerden büyük alkış aldı.

  • Gençliği bataklıktan kurtarma operasyonu: 62. Erva Spor Okulu açıldı! 3

  • Gençliği bataklıktan kurtarma operasyonu: 62. Erva Spor Okulu açıldı! 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.