Güldane öğretmen, 42 yıl sonra öğrencilerine duygusal bir veda etti
-
Amasya’da, 42 yılı aşan eğitimcilik hayatını tamamlayarak emekli olan Güldane Çankaya, öğrencileri ve meslektaşları tarafından alkışlarla uğurlandı.
-
Merzifon Mehmetçik İlkokulu’nda 21 yıldır görev yapan Güldane öğretmen, okulun merdivenlerinde öğrencileri tarafından sıralanarak karşılandı. 65 yaşında emekli olan Çankaya için düzenlenen veda programında, öğrencileri öğretmenlerini mutluluk ve hüzünle alkışladı. Pasta kesilmesi ve hediyelerin verilmesiyle birlikte, öğrenciler sloganlar atarak öğretmenlerine olan sevgilerini gösterdi.
-
Güldane Çankaya, mesleğini 42 yıl 4 ay boyunca aşkla sürdürdüğünü belirterek, “Çok sayıda öğrenci yetiştirdim. Sayısız anı biriktirdim. Mesleğimi çok sevdim. Dünyaya bir daha gelsem yine öğretmen olurdum” ifadelerini kullandı. Okul, duygusal anlara sahne olan veda görüntülerini, “42 yıl 4 ay boyunca sevgiyle, emekle ve iz bırakan kıymetli öğretmenimize bugün veda ettik. Nice öğrencinin hayatına dokunan bu güzel yolculuk, kalplerde hep yaşayacak. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler, yolunuz hep ışık olsun” notuyla paylaştı.








