Güllü'nün kızı ve arkadaşı şok itiraf gibi testi: Madde kullanmadık dediler!

  • Güllü'nün kızı ve arkadaşı şok itiraf gibi testi: Madde kullanmadık dediler! 0

    Ünlü sanatçı Güllü'nün trajik ölümüyle ilgili soruşturma, olay günü evde bulunan kızı ve arkadaşının uyuşturucu testi yaptırmasıyla yeni bir boyut kazandı. Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 26 Eylül 2025 tarihinde yaşanan olayda, Güllü, kapalı terasta kızı ve arkadaşıyla eğlenirken pencereden düşerek hayatını kaybetmişti.

  • Güllü'nün kızı ve arkadaşı şok itiraf gibi testi: Madde kullanmadık dediler! 1

    Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, tanık ifadelerinde annesini öldürdüğü ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, kendi rızalarıyla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uyuşturucu testi yaptırdı. Bu teste, avukatları ve polis ekipleri de eşlik etti.

  • Güllü'nün kızı ve arkadaşı şok itiraf gibi testi: Madde kullanmadık dediler! 2

    Hastane çıkışında Gülter ve Ulu'nun avukatları Rahmi Çelik ve Hakan Sezen açıklamalarda bulundu. Avukat Çelik, müvekkillerinin gözaltına alındığı veya tutuklandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Müvekkillerimizin rutin işlemleri için hastaneye geldik. Kamuoyunda belirtildiği gibi herhangi bir gözaltı, tutuklama yoktur. Kendileri normal hayatlarına devam ediyorlar." dedi. Avukat Sezen ise müvekkillerinin gizledikleri bir şey olmadığını ve kendi rızalarıyla gerekli saç örneklerini verdiklerini belirtti. Tuğyan Ülkem Gülter de kendi rızasıyla test yaptırdıklarını ve sonuçlardan emin olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.