Hacılar'da kış hazırlığı: Karpuzsekisi Mahallesi'ne 40 bin metrekare kilitli parke yol
-
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Karpuzsekisi Mahallesi Çayırkaşı mevkiinde devam eden kilitli parke yol çalışmalarını yerinde denetledi. Yaklaşan kış mevsimi öncesi bölgedeki ulaşım sorunlarını çözmeyi hedefleyen belediye, vatandaşların kış şartlarından etkilenmemesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.
-
Başkan Özdoğan, bölgede yaklaşık 40.000 metrekarelik kilitli parke uygulaması gerçekleştirdiklerini açıkladı. Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Özdoğan, "Bu ay sonuna kadar sokaklarımızdaki tüm çalışmaları bitirmiş olacağız. İnşallah kış gelmeden kalan bölümleri de tamamlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
-
Son iki yıldır bölgede 12 ay boyunca yaşayan vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için bu üst yapı çalışmasının hayata geçirildiği vurgulandı. Başkan Özdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere emek veren tüm ekip arkadaşlarına ve desteklerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti.
-








